Gedekte tafel met taart, frambozen, taartschep en kopje thee

PATISSERIE

ASSORTIMENT

Het assortiment patisserie is breed. Van handgemaakte luxe taarten en gebakjes tot Bourgondische lekkernijen van chocolade, citroen, appel, zuidvruchten, noten, caramel en frambozen. Mooie petit fours voor bijzondere momenten, traktaties, een taart om meteen aan te snijden.

GEBAK EN TAART

De patisserie is een lust voor het oog! Gebak en taart in mooie eerlijke smaken, gemaakt met natuurlijke producten waardoor u de pure smaak echt proeft. Maak van iedere gelegenheid een moment om te delen, te vieren of om zo maar te genieten. Geen feest zonder patisserie!

MACARONS

Naast patisserie heeft de winkel een bijzonder assortiment macarons. Een goede macaron is luchtig, knapperig van buiten en half zacht van binnen met een mooie passende vulling in allerlei smaken en kleuren. Deze wisselt per seizoen en u kiest per smaak.

NICE TEA

Allerlei heerlijke zoete koekjes als roomboterkoekjes, amandelkrullen, amaretti, cantuccini, en champagnekoekjes zijn te combineren met een heerlijke thee, koffie of een glas champagne voor de nice tea. Een hartig koekje voor de borrel kan ook…

Verwen uzelf of iemand anders ook met andere heerlijkheden uit ons assortiment zoals amandelkoekjes, bokkenpootjes, muffins, heerlijke carrotcake, brownies of notenshortbread.

Assortiment taart

Bananengateau

Over de smaak >

Bananengateau

Macaronbodem met een dun laagje crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit met slagroom en banaan. Deze taart is rondom bekleed met marsepein en afgewerkt met verse frambozen en aardbeien.

4-5 of 8-10 personen

Favoriet

Over de smaak >

Favoriet

Macaronbodem en luchtige biscuit. De vulling is gemaakt met verse mango, verse banaan en slagroom. De taart is bedekt met marsepein en gedecoreerd met macarons.

4-5 of 8-10 personen

Verjaardagstaart

Over de smaak >

Verjaardagstaart

Macaronbodem en luchtige biscuit. De vulling is gemaakt met frambozen en slagroom. De taart is bedekt met marsepein en gedecoreerd met parels.

4-5 of 8-10 personen
Kan in roze of blauwe marsepein.

Frambozengateau

Over de smaak >

Frambozengateau

Macaronbodem met crème au beurre. Hierop een luchtige biscuit, crème patissier met frambozen, zelfgemaakte frambozenconfiture en slagroom. Aan de zijkant pure chocolade snippers en bovenop een royale laag ganache.

4-5 of 8-10 personen

Leopold

Over de smaak >

Leopold - frambozen gateau

Macaronbodem met crème au beurre en luchtige biscuit. De taart is gevuld met crème patissier, frambozen, zelfgemaakte frambozenconfiture en slagroom. Aan de zijkant geroosterde amandelsnippers en bovenop rozetten van crème au beurre en verse frambozen.

4-5 of 8-10 personen

Piepenhoes

Over de smaak >

Piepenhoes

Macaronbodem met roomboter crème au beurre en meringue schuim. De taart is gevuld met crème patissier, zelfgemaakte frambozenconfiture en nougatine.

4-5 of 8-10 personen

Sachertorte

Over de smaak >

Sachertorte

Macaronbodem met daarop een luchtige chocoladebiscuit. Hierop chocolade slagroom en zelfgemaakte frambozenconfituur. De zijkant en bovenkant zijn met chocolade slagroom afgestreken. De hele gâteau is overgoten met ganache en gegarneerd met Physalis.

4-5 of 8-10 personen

Carrot cake

Over de smaak >

Carrot cake

Een heerlijke taart opgebouwd uit lagen cake gevuld met gember, pistache, walnoten en sinaasappel. Daarnaast een ganache van chocolade.

8 personen

Appeltaart

Over de smaak >

Appeltaart

Heerlijke, dikke, ouderwetse appeltaart; natuurlijk goed gevuld met stukjes appel, gele rozijnen en een vleug kaneel. Afgewerkt met een lekkere, royale kruimellaag.

10 personen

Frambozen marsepein

Over de smaak >

Frambozen marsepein

Tussen de macaronbodem- en deksel proeft u heerlijke vanille crème au beurre. Aan de zijkant marsepein. Gedecoreerd met zelfgemaakte frambozenconfiture en verse frambozen.

4-5 of 8-10 personen

Kirchgateau

Over de smaak >

SCHWARZWÄLDER KIRSCHGATEAU

Macaronbodem met daarop een luchtige chocolade biscuit. besprenkeld met Kirsch likeur. Gevuld met slagroom, zelfgemaakte frambozenconfituur en kersen. Gedecoreerd met pure chocolade snippers en bovenop kersen.

4-5 of 8-10 personen

Raspberry Red Velvet

Over de smaak >

Raspberry Red Velvet

Een cake met framboos en chocolade met daartussen een crème van roomkaas en witte chocolade

8-10 personen

Hazelnoot

Over de smaak >

Hazelnoot

Lagen hazelnoot- en amandelbiscuit met romige hazelnootcrème.

4-5 of 8-10 personen

Miserable

Over de smaak >

Miserable

Luchtig macarondeeg gemaakt van amandelprogresschuim. De gateau is in twee lagen verdeeld met daartussen crème au beurre en likeur. Afgewerkt met poedersuiker.

4-5 of 8-10 personen

Mokka

Over de smaak >

Mokkagateau

Macaronbodem en een luchtige biscuit, gevuld met mokka crème au beurre. Aan de zijkant fijne macaronkruimels. De bovenkant is versierd met rozetten van mokka crème au beurre, walnoten en chocolade koffiebonen.

4-5 of 8-10 personen

Schuimvlaai

Over de smaak >

Schuimvlaai met kruisbessen

Echte Limburgse vlaai met slagroom en zelfgemaakte meringue. Gevuld met bijvoorbeeld kersen-, kruisbessen- of abrikozen.

6, 8 of 10 personen

Grenache

Over de smaak >

Grenache

Een bodem van macarondeeg, een laag crème au beurre met hierop ambachtelijke meringue. Bovenop wederom crème au beurre en een deksel van macarondeeg. Gedecoreerd met melkchocolade snippers en een laagje grenache.

8 personen

Fruitvlaai

Over de smaak >

Fruitvlaai

Roomboterdeeg rijkelijk gevuld met fruit en een bladerdeeg deksel. Verkrijgbaar in appel, kersen, abrikoos of kruisbessen.

6, 8 of 10 personen

Kaneeltulband

Over de smaak >

Kaneeltulband

Twee lagen hazelnootcrème tussen de kaneelcake, overgoten met heerlijke dikke melkchocolade.

8 personen

Bruidstaart

Over de smaak >

Bruidstaart

Macaronbodem en luchtige biscuit. De vulling is gemaakt met frambozen en slagroom. De taart is bedekt met marsepein en gedecoreerd met bloemen.

4-5 of 8-10 personen

Aardbeienschuim

Over de smaak >

Aardbeienschuim

Echte Limburgse vlaai met slagroom en zelfgemaakte meringue. Gevuld met bijvoorbeeld aardbeien.

4-5 of 8-10 personen

SEIZOENSGEBONDEN

Naked cake

Over de smaak >

Naked cake

De enige echte nader cake….biscuit, slagroom en frambozenvulling, opgemaakt met crème à la beurre en vers fruit. Goddelijk!

8 personen

Petit fours

Over de smaak >

Petit fours

1 persoon

Gendertaart

Over de smaak >

Gendertaart

Dè taart waarmee je de komst van je kind aankondigt!

8 – 10 personen

Assortiment gebak

Gluten- en lactosevrij

Kokos & citroen >

Rose and Vanilla

Kokos & citroen

#glutenvrij #lactosevrij #suikervrij
#biologisch

Gluten- en lactosevrij

Chocolade & kokos >

Rose and Vanilla

Chocolade & kokos

Ongewoon lekker de combinatie van cheesecake met chocolade en kokos!

#glutenvrij #lactosevrij #suikervrij
#vegan #biologisch

Gluten- en lactosevrij

Bosbessengebak >

Rose and Vanilla

Bosbessengebak

#glutenvrij #lactosevrij
#vegan #biologisch

Suikervrij vlaaitje

Over de smaak >

Suikervrij vlaaitje

Roomboterdeeg rijkelijk gevuld met fruit! Deze fruitvlaaien zijn allen voorzien van een roomboter bladerdeeg deksel. In de smaken:

APPEL – KERS – ABRIKOOS

Cheesecake

Over de smaak >

Cheesecake

Boterkruimel bodem, Deense roomkaas met een gelei van bessen.

Marsepein

Over de smaak >

Frambozenmarsepein

Tussen de macaronbodem- en deksel heerlijke vanille crème au beurre. Aan de zijkant marsepein. Gedecoreerd met zelfgemaakte frambozenconfiture en verse frambozen.

 BESTELLINGEN

Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een jubileum, een verjaardag of wellicht een huwelijk waar u uw gasten wilt verrassen, bij Saranne bestelt u het fijnste gebak. U heeft keus uit onder meer Limburgse vlaaien, taart en gebak van macarondeeg, progress, biscuit, miserable, mokka crème au beurre tot soezen.

Alle patisserie is gemaakt met verse ingrediënten en we houden rekening met eventuele dieetwensen. Laat het ons tijdig weten.

Informeer bij Saranne naar de mogelijkheden via 013 – 590 21 89 of het contactformulier
Bestellingen t/m woensdag, levering donderdag, vrijdag en zaterdag!

BELANGRIJK !
Goede ideeën ontstaan soms te elfder uren. U bedenkt bijvoorbeeld nog gauw een tafeltje te reserveren voor de volgende morgen of gebak te bestellen om een mijlpaal te vieren… Daar helpt Saranne natuurlijk graag bij.
Echter om misverstanden te voorkomen is uw bestelling of reservering voor meer dan 6 personen, ook op een korte termijn van 24 uur, pas definitief als deze door een medewerker van Saranne is bevestigd per telefoon of per e-mail. Neem bij twijfel gerust ALTIJD TELEFONISCH contact op via 013 590 21 89.

Hartelijk dank voor uw medewerking!