Diverse kleuren theepot van Zero Japan bij Saranne

THEE

BETJEMAN & BARTON

“De mooiste theesoorten ter wereld hebben geen enkele waarde als ze niet tegemoetkomen aan uw smaak. Het is ons vak om in de mooiste plantages ter wereld de beste thee voor u te vinden”, Arthur Betjeman.

Al in de vierde eeuw stond, met nam in China, de theedrank algemeen bekend als opwekkend middel. Later werden ook in India en Indonesië theeplantages ontwikkeld. Thee proeven en genieten is een ontdekkingsreis met vele ervaringen. Er zijn duizenden soorten, met even zovele geuren en smaken. China, India, Ceylon, de wereld-theekaart nodigt uit om de verschillende gebieden van herkomst te ontdekken.

EEN THEE VOOR ELK MOMENT

Het prachtige mozaïek van de thee is rijk aan vormen en kleuren. Een plezier om naar te kijken, maar natuurlijk bovenal om te ruiken en te proeven. Want het belangrijkste is natuurlijk om een thee te vinden, die geschikt is voor het juiste moment. Die voldoet aan uw stemming en uw wensen: een vol smakende thee, een thee met een lange afdronk, zwart of groen, bloemig of kruidig: bij Saranne is altijd een thee van Betjeman en Barton voor uw smaak te vinden.

BETJEMAN & BARTON VOOR UW HORECA ONDERNEMING

Thee van Betjeman and Barton wordt binnen de horeca op veel plaatsen in Nederland geschonken. Van grand café tot restaurant met één, twee of drie Michelinsterren. Wilt u als horeca-ondernemer, deze kwaliteit ook bieden aan uw klanten, dan kunt u B&B bij Saranne bestellen.

SARANNE’S KEUZE UIT DE LEKKERSTE THEE

Klik op de soort thee en u leest welke thee Saranne heeft geselecteerd als beste keuze.