Bij Saranne - Nicolas Vahe - delicatessen: zeezout, pest en koffie siroop

DELICATESSEN

Alleen het beste is goed genoeg. Een walhalla voor de echte Bourgondiër die voor zichzelf of vrienden een mooi product zoekt. Om een gerecht af te maken of iets zoets voor op de boterham, vergeten ingrediënten zoals vrouwebedstro en heerlijke nougat. Producten die dateren uit de 19de eeuw …. Echte nostalgie die herinnert aan uw kindertijd. Ouderwetse zuurstokken of blikjes met kleine snoepjes…

DRESSING

Heerlijke dressings voor salades of bij een stukje kaas. Keuze uit o.a. frambozendressing, sinaasappeldressing en Limburgse stroopdressing.

JAM & MARMELADE

Lekker voor op brood, verfijnd bij een blokje kaas en stukje paté.

MAYONAISE

Fris en zoete, pure mayonaises zoals de truffelmayonaise.

NOUGAT

Verschillende boterzachte nougats met mooie en spannende smaakcombinaties, zoals de zeezoutnougat die tegelijk zoet en hartig is. Of de pure chocolade nougat in de herfst/winter, heerlijk fris met een lichte kick aan het einde. Proef ze allemaal!

SUIKER

Unieke suikerfiguurtjes voor bij de koffie/thee of om taart en dessert te versieren. Vrolijke kleuren en originele figuurtjes, alleen al gezellig om in een schaaltje op tafel te serveren. Leuk om cadeau te geven!

EN VERDER…

Trots op een assortiment met ambachtelijke producten, zoals boterkoekjes van Le Mère Poulard, champagne- en gelukskoekjes, vrolijke flessen gevuld met snoep, zuurstokken en schuimkoekjes. Voor de gezonde snack: groentechips om lekker te knabbelen.

Allemaal, bijzondere producten met een eigen verhaal, mooi om cadeau te geven en te krijgen, en zeker ook voor uzelf!