Saranne: Chocolade bonbon met sinaasappel en basilicum

CHOCOLADE

Handgemaakte bonbons, knapperige chocolaatjes, romige truffels, kinderlekkernijen en heerlijke tabletten chocolade van suikervrij tot extra puur, zijn slechts een greep uit het assortiment.

VOOR ELK MOMENT

Chocolade is een lekkernij en wereldwijd geliefd. Deze lekkernijen zijn altijd vers. Aan het begin van de week geproduceerd en aan het eind van de week in de winkel. Het valt u niet altijd mee om deze verleidingen in de winkel te weerstaan. De chocolade nodigt u uit. Alleen al bij de gedachte aan de heerlijke smaak loopt het water in uw mond. Op elk moment op zijn lekkerst, maar vooral bij een heerlijke kop koffie en thee.

De overheerlijke chocolade wordt op een ambachtelijke manier gemaakt, uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten worden volgens eigen recept verwerkt. De bonbons zijn 6 weken houdbaar.

CHOCOLADE LEPEL

Met deze lepels maakt u een lekkere warme chocolademelk. Verschillende smaken als hazelnoot, praline, amaretto, extra puur, confetti en koffie zijn te koop.

SARANNE GAAT VOOR GROWING GREAT CHOCOLATE

Chocolade bij Saranne is voornamelijk afkomstig van chocoladeproducent Callebaut, oprichter van Growing Great Chocolate (GGC). GGC werkt rechtstreeks samen met geselecteerde boerencoöperaties in West Afrika, welke circa 30.000 boeren vertegenwoordigen.

DUURZAAM

Met dit initiatief erkent Callebaut de vraag vanuit de markt naar cacao van goede kwaliteit, gegarandeerd verkregen uit cacaobonen van duurzame teelt rechtstreeks ingekocht bij boerencoöperaties waarbij een langdurige samenwerking met de boeren het uitgangspunt is.

Wie chocolade proeft bij Saranne, proeft de liefde voor ingrediënten en nieuwe smaken. En ook respect voor mens en natuur. De gebruikte chocolade is gemaakt van duurzame cacao, zonder compromis. De cacao is onder meer afkomstig van de Biolands-cacaoboeren in Tanzania.

Om bij te dragen tot hun duurzame ontwikkeling en betere levenskwaliteit, is een uniek partnership opgezet met Biolands in Tanzania en Callebaut.

EERLIJK VOOR IEDEREEN

Cacao kweken vergt heel veel aandacht en zorg. Deze boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun cacao en krijgen hun inkomen rechtstreeks via Biolands. Daardoor kunnen ze leven van hun heerlijke cacao en van de andere gewassen die ze verbouwen. Zo draagt ook u bij om chocolade heerlijk eerlijk te maken. Lekker zonder toegeving. Eerlijk voor iedereen.

Growing Great Chocolate (GGC)