CHOCOLADE2017-07-01T10:16:32+00:00
Saranne koffie met prinskoeken
Saranne | Chocolade slagroomtruffels
Saranne - De Lind Oisterwijk - bonbon framboos aardbei
Saranne - De Lind Oisterwijk - kokosbonbon
Saranne - babyshower - geboortebonen jongen

CHOCOLADE

Handgemaakte bonbons, knapperige chocolaatjes, romige truffels, kinderlekkernijen en heerlijke tabletten chocolade van suikervrij tot extra puur, zijn slechts een greep uit het assortiment.

VOOR ELK MOMENT

Chocolade is een lekkernij en wereldwijd geliefd. Deze lekkernijen zijn altijd vers. Aan het begin van de week geproduceerd en aan het eind van de week in de winkel. Het valt u niet altijd mee om deze verleidingen in de winkel te weerstaan. De chocolade uitnodigt u uit. Alleen al bij de gedachte aan de heerlijke smaak loopt het water in uw mond. Op elk moment op zijn lekkerst, maar vooral bij een heerlijke kop koffie en thee.

De overheerlijke chocolade wordt op een ambachtelijke manier gemaakt, uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten worden volgens eigen recept verwerkt. De bonbons zijn 6 weken houdbaar.

CHOCOLADE LEPEL

Met deze lepels maakt u een lekkere warme chocolademelk. Verschillende smaken als hazelnoot, praline, amaretto, extra puur, confetti en koffie zijn te koop.

Saranne – Growing Great Chocolate

Growing Great Chocolate van Callebaut bij SaranneCHOCOLADE van Saranne is voornamelijk afkomstig van chocoladeproducent Callebaut. Zij is oprichter van Growing Great Chocolate (GGC). Een programma waarbij rechtstreeks wordt samengewerkt met geselecteerde boerencoöperaties in West Afrika, die ongeveer 30.000 boeren vertegenwoordigen.

Met dit initiatief erkent Callebaut de vraag vanuit de markt naar cacao van goede kwaliteit, gegarandeerd verkregen uit cacaobonen van duurzame teelt rechtstreeks ingekocht bij boerencoöperaties waarbij een langdurige samenwerking met de boeren het uitgangspunt is.

WhatsApp chat