VIER FEEST

Voor feestelijke gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag, Vaderdag, huwelijk, jubileum, kinderfeest en verjaardag vindt u prachtig verpakte cadeaus, traktaties en originele geschenken. In de vorm van chocolade, een lekker taartje, een hartig of zoet cadeautje. Bovendien alles om de tafel mee te versieren of om uw huis gezellig te maken.

Van klein tot groot, van eenvoudig tot zeer uitgebreid en voor jong en oud. In de winkel staan wij graag voor u klaar om samen het unieke cadeautje te zoeken of hetgeen dat bij u past. U vindt altijd iets voor uzelf of voor een ander!

ZAKELIJKE GESTE

Heeft u met uw bedrijf een gelegenheid waarbij u uw personeel, leveranciers of klanten wilt verrassen met een smaakvolle herinnering? Een opening van een nieuwe vestiging of een jubilaris in uw midden?
Saranne biedt een keur aan mogelijkheden. Uw bedrijfslogo bijvoorbeeld op de heerlijke macarons of chocolaatjes. Een verrassingspakket met delicatessen of misschien wel chocolade in allerlei smaken.

 

DE FEESTDAGEN IN HET JAAR

SINTERKLAAS

Ambachtelijke chocoladeletters in puur, melk of wit in alle letters van het alfabet, met noten, of een praline vulling. Romige fondant in mokka, vanille en chocolade. Marsepein in de beste kwaliteit!

KERST

Chocolade kerstkransjes en klokjes, met musket of een romige vulling. Taartjes of dessert om uw kerstdiner af te sluiten. Decoraties en servies om de tafel te dekken….

Ook voor uw relatiegeschenken kunt u bij ons terecht. Deze stellen wij in overleg met u samen zodat u een uniek geschenk geeft.

OUD & NIEUW

Heerlijke dessertwijnen, Prosecco en Moscati D’Asti in combinatie met champagnekoekjes, om deze puur te eten of te dompelen in sprankelende frisse wijnen.

PASEN

Vrolijke en kleurrijke producten sieren de winkel. Het voorjaar is terug te vinden in het assortiment van producten. Paaseitjes in diverse smaken, kleuren en soorten. Hazen en holfiguren in de tuin om te verstoppen. Nieuwe collectie Home & Living waarmee u het voorjaar weer in huis haalt en om de tafel gezellig te versieren.