Verzenden & retourneren

Retourneren

Toch niet tevreden met uw aankoop? Volgens het herroepingsrecht mag u binnen 14 dagen het artikel bekijken en beoordelen zoals u in de winkel Saranne ook kunt doen. Een aangekocht artikel mag u, zonder opgave van reden, terugsturen binnen de termijn van 14 dagen. U stelt Saranne meteen per mail via [email protected] op de hoogte dat u uw aankoop retour stuurt.

Retourneren en geld terug

Nadat Saranne de artikelen retour heeft ontvangen en geaccepteerd, wordt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen, het aankoopbedrag van het artikel/de artikelen teruggeboekt op uw rekening. De verzendkosten van uw bestelling worden terugbetaald. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retouradres

Retourzendingen kunnen, uiterlijk binnen 14 dagen na de melding van retour, worden verzonden naar het onderstaande adres:
Saranne
De Lind 15
5061 HS Oisterwijk
Nederland

Acceptatie voorwaarden bij retourneren

Het volledige aankoopbedrag wordt alleen vergoed als is voldaan aan de volgende regels:

  • De artikelen moeten onbeschadigd retour komen
  • De artikelen dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • Beperkt houdbare artikelen kunnen niet worden geretourneerd

Let op!

Retourneer het artikel zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of verder is gebruikt dan nodig om het artikel te beoordelen, kan een waardevermindering in rekening worden gebracht.

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren

Bij waardevermindering van het geretourneerde artikel kan worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet terug te storten. Waardevermindering van een artikel treedt op wanneer bij het retourneren van het artikel blijkt dat het gebruikt of beschadigd is.

Contactgegevens

Voor vragen kunt u contact opnemen via het tefeloonnummer +31 (0)13-590 21 89 of per e-mail via [email protected]. De winkel is het beste bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00. Kijk op de website voor de exacte openingstijden.