PATISSERIE 2017-07-01T10:54:48+00:00
Kerstmis bij Saranne | Gouden hert
Kerstmis bij Saranne | Gingerbreadman
Kerstmis bij Saranne | Kerstballen
Herfst - glutenvrije koek bij Saranne
Saranne | Vlaamsch Broodhuys voor de Lunch

PATISSERIE

ASSORTIMENT

Het assortiment patisserie is breed. Van handgemaakte luxe taarten en gebakjes tot Bourgondische lekkernijen van chocolade, citroen, appel, zuidvruchten, noten, caramel en frambozen. Mooie petit fours voor bijzondere momenten, traktaties, een taart om meteen aan te snijden.

GEBAK EN TAART

De patisserie is een lust voor het oog! Gebak en taart in mooie eerlijke smaken, gemaakt met natuurlijke producten waardoor u de pure smaak echt proeft. Maak van iedere gelegenheid een moment om te delen, te vieren of om zo maar te genieten. Geen feest zonder patisserie!

MACARONS

Naast patisserie heeft de winkel een bijzonder assortiment macarons. Een goede macaron is luchtig, knapperig van buiten en half zacht van binnen met een mooie passende vulling in allerlei smaken en kleuren. Deze wisselt per seizoen en u kiest per smaak.

NICE TEA

Allerlei heerlijke zoete koekjes als roomboterkoekjes, amandelkrullen, amaretti, cantuccini, en champagnekoekjes zijn te combineren met een heerlijke thee, koffie of een glas champagne voor de nice tea. Een hartig koekje voor de borrel kan ook…

Verwen uzelf of iemand anders ook met andere heerlijkheden uit ons assortiment zoals amandelkoekjes, bokkenpootjes, muffins, heerlijke carrotcake, brownies of notenshortbread.

* BESTELLINGEN *

Saranne * Patisserie [/fusion_text]<div class="fusion-text"></div> Ingrid Simons Fotografie
Heeft u een zakelijke bijeenkomst, een jubileum, een verjaardag of wellicht een huwelijk waar u uw gasten wilt verrassen, bij Saranne bestelt u het fijnste gebak. U heeft keus uit onder meer Limburgse vlaaien, taart en gebak van macarondeeg, progress, biscuit, miserable, mokka crème au beurre tot soezen.

Alle patisserie is gemaakt met verse ingrediënten en we houden rekening met eventuele dieetwensen. Laat het ons tijdig weten.

Informeer bij Saranne naar de mogelijkheden via 013 590 21 89 of winkel@saranne.nl
Bestellingen t/m woensdag, levering donderdag, vrijdag en zaterdag!

BELANGRIJK !
Goede ideeën ontstaan soms te elfder uren. U bedenkt bijvoorbeeld nog gauw een tafeltje te reserveren voor de volgende morgen of gebak te bestellen om een mijlpaal te vieren… Daar helpt Saranne natuurlijk graag bij.
Echter om misverstanden te voorkomen is uw bestelling of reservering, ook op een korte termijn van 24 uur, pas definitief als deze door een medewerker van Saranne is bevestigd per telefoon of per e-mail. Neem bij twijfel gerust ALTIJD TELEFONISCH contact op via 013 590 21 89.

Hartelijk dank voor uw medewerking!